Nedávejte do kafe mléko!

Do kafe mlíko na rakev víko

Po zralé úvaze převzato z FB od uživatele Strážce Země
„Do háje, si teď to kafe bez mlíka nedovedu představit…
Ve zkratce chce pan doktor říci: Do kafe mlíko na rakev víko.
MUDr. Jan Miklánek :
Nesměl jsem o tom psát, protože
by to vzbudilo paniku mezi
českým i slovenským lidem !
Betalactoglobulin – nacházející
se v kravském mléce – se s
kofeinem navazuje na sloučeninu,
která DRÁŽDÍ sliznici tlustého
střeva a napomáhá ke vzniku
RAKOVINY v této lokalitě!!!
_Proto jsme jedni nejvíce
postiženi na světě RAKOVINOU
tlustého střeva a konečníku ._
Zase jsem měl pravdu !!!
Říkám to již 15 let a říkám
pořád – NEPIJTE TO KAFE S MLÉKEM !
_Pošlete – řekněte to tedy všem
známým, na kterých vám záleží!_
Silně varující lékařské a
biologické vysvětlení PROČ !
Kombinace černé kávy a tuku z
mléka, smetany atd., totiž na
celé naše tělo nepůsobí ani
trochu příznivě !!! Působí totiž
velice špatně na dvanácterník
(neboli duodenum), který pak v
křečích stáhne svoje hladké
svalstvo a následně začne
vyřazovat z provozu slinivku
břišní . Dále pak zablokuje i
celý žlučník .
Žlučník je vlastně zásobní
skladiště žluči v našem
organismu. Žluč se má samočinně
do trávící soustavy uvolňovat
pokaždé tehdy, když sníme cokoli
mastného, aby ten přijatý tuk
byl pro správné následné
strávení předem dostatečně
emulgován. Jestliže nám ale
žlučník z jakéhokoliv důvodu
řádně nefunguje, máme zaděláno
na mnohé další zdravotní
problémy označované dnes za
běžné civilizační nemoci.
Snad největším problémem je, ale
nulová osvěta, že se toto
opravdu varující vědecké poznání
zpravidla dozvídáme, až když je
nám už 70 let a v průběhu
předešlých padesáti let jsme
oblíbenou kávu tak rádi popíjeli
právě s mlékem, či smetanou,
protože jen tak nám to chutnalo
a obchody jsou toho doslova plné.
Křeče a bolesti se potom za čas
objevují i v oblasti bederní
páteře, kdy chronický nedostatek
žluči ve střevech způsobuje až
bolestivou zácpu.
Žluč, která se nedostane do
dvanácterníku, se usazuje s
výraznou bolesti právě u vývodu
žlučníku a tvoří se tam nejprve
žlučový písek. Ovšem později se
mohou vytvářet až opravdu velké
a životu nebezpečné žlučové
kameny, které nakonec žlučník
zcela ucpou .
Z čínské medicíny se dozvídáme,
že meridiánová spojnice
nemocného žlučníku prochází
všemi velkými klouby našeho
organismu (kyčle, ramena,
kolena) a způsobuje jejich silné
bolesti, až chronickou
nehybnost. Chybějící slinivkové
šťávy způsobují ve střevech
velice silné nadýmání
(meteorismus). Vracející se
žlučí reaktivované žaludeční
šťávy pak silně poškozují už i
samotnou slinivku a právě tak
potom vzniká stále se
rozmáhající cukrovka (diabetes
mellitus). Což je ve své
podstatě jen velice málo nebo
zcela nefunkční slinivka,
protože se v ní pak následkem
prodělaných poleptání žaludeční
kyselinou a následných zánětů už
netvoří v patřičném množství,
anebo vůbec, veledůležitý hormon
inzulin. Takto mimo jiné je
ochromena i činnost mnoha
dalších sliznic v celém těle.
Káva navíc obsahuje velké
množství hodně agresivní
kyseliny šťavelové. A když
ledviny tuto látku nestačí
dostatečně rychle vylučovat
prostřednictvím moči, potom se
snadno vytvoří z přítomných
krystalků kyseliny šťavelové
nejdříve močový písek. Později
se ale vytvářejí také obrovské,
vysoce bolestivé a zároveň i
rizikové močové kameny.
Je- li totiž v našem organismu
neustále přítomno příliš velké
množství kyseliny šťavelové,
přes tlusté střevo se následně
vstřebává zpátky do těla a
usazuje se i do kloubů a svalů.
Dochází tak k silným bolestem
(vnímaným zejména v noci) jak v
oblasti páteře, tak i v oblasti
velkých kloubů. Tímto způsobem
vzniká i velice podobné, vysoce
bolestivé a pohyb omezující
onemocnění, jako je dna !!!
Pokud tedy alespoň trochu
myslíte na své pozdější zdraví,
popíjejte svoje oblíbené kafíčko
zásadně bez mléka či smetany a
jen v malém množství! A s ní,
nebo hned po ní, si už zásadně
nikdy nedopřávejte šlehačku, či
dokonce nějaké vysoce kalorické,
tedy zejména silně omaštěné
zákusky, či koláčky……
NENABÍZET ANI SVÝM PŘÁTELŮM,
KAMARÁDŮM A ANI PŘÍBUZNÝM.
primář MUDr. Jan Miklánek

a jako bonus výcuc z dalšího článku…

PRAVDA O MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH!!!

Mléčné výrobky (a to se týká jak kozích, tak ovčích výrobků, od sýrů počínaje po jogurty, veškeré pomazánky, termixy, vše, kde je základ ŽIVOČIŠNÉ MLÉKO). Tradiční čínská medicína i Árjúvéda absolutně zavrhuje jakékoliv požívání mléčných výrobků. Nazývají mléko „bílým jedem“ a vědí moc dobře proč. Tento „jed“ totiž zahleňuje veškeré orgány a může se kdekoliv usadit v těle.

Je to podobné, jako kdybychom celý život z lidského mateřského mléka vyráběli jogurty, tvarohy, sýry a podobné.
Naše tělo proto neumí natrávit kasein v mléku obsažený, a proto dlouho leží v žaludku a kvasí. Ženám to často způsobuje pálení žáhy, nadýmání, nafouklá bříška. Proto ani žádný vápník z tohoto mléka nedokážeme natrávit, nehledě na to, že mléko, které se dnes prodává je tak naprosto chemicky upravováno a přefiltrováno, že bychom tam nenašli ani památku po vápníku. Proto je vhodné Vápník přijímat pouze z rostlinné stravy, jež jsou mrkev, listová zelená zelenina, pórek, pažitka, petržel, zelí, kapusta, špenát, kořenová zelenina, kysané zelí, fazole, čočka, ciztrna, mák, sezam, dýnová semínka, sojové výrobky, tofu, ořechy, ale i ryby, vejce.

Mléko vytváří tzv. HLEN, který se usazuje a hromadí ve střevech, plicích, dutinách, v oblastech hlavy a dalších orgánech. Hlen je lepkavy a chytí se na něj další škodliviny v těle a hromadí se. Chytré hlavy ASIJSKÝCH NÁRODŮ jedí hodně zeleniny, vše si připravují čerstvé, žádné mražené ryby či chemické konzervy či a hotová jídla ve vakuovaných baleních. Čerstvé ryby, ovoce, zeleninu, hodně bylinné a zelené čaje, bylinky, žádná káva, žádné mléko, žádné sladkosti a buchty, minimum cukru, pečivo neexistuje, vše přikrmují rýží.

Poznala jsem velkou škálu klientů se zahleněnými plícemi, střevami (zácpou), játry, lymfou, otoky, obezitou, klouby a klientek, které nemohly za žádnou cenu zhubnout. Zádrhel byl v požívání mléčných výrobků. Stačí malé minimum mléčného produktu denně a tělo se rychle zahleňuje. Vzpomínáte, jak Vám lékaři říkali, že pokavad máte chřipku, abyste vyloučili po její dobu mléko, aby se Vám více nezahleňoval krk a nevytvářely se hleny?? Tak to stále platí, jen zapomněli říct tu „drobnost“, že to zahleňuje celý organismus. Není náhodou, že dnes je skoro každé malé dítě alergické, když jeho maminku krmí klamavá reklama výživnými jogurtami pro zdraví dětí, která je ideální pro vznik těchto alergií v jejich zahleněném tělíčku. Není ani náhodou, že ženy a muži, kteří se snaží zhubnout a drží různé diety a přitom pojídají „nízkotučné sýry“ nemohou zhubnout! Zahleněná lymfa v jejich těle nabaluje další tuky a nepustí je z těla ven. To je pak začarovaný kolotoč.

Zkuste vysadit veškeré potraviny z mléka a uvidíte ten rozdíl, jak jde váha dolů.
Jsou důkazy, kdy mléko a mléčné výrobky škodí. Setkala jsem se z tohoto důvodu s lidmi, kterým mléko způsobilo zácpu, artritidu, obezitu, svalové křeče, chronickou únavu, srdeční problémy, astma, průjmy, otoky obličeje. Je škodlivé jak pro dospělé, tak pro děti. Konzumace mléka vede k nadváze, obezitě, otokům, veškerým alergiím, ekzémům, akné na obličeji, kopřivkám, artritidám…

Proto i zminovaný vápník obsažený v mléce my lidé neumíme vstřebat. Naopak platí, kdo hodně pije mléko, tím méně vápníku v těle má. Mléko sice samo o sobě je bohaté na vápník, ale my lidé ho nedokážeme vstřebat. Mléko je zaměřeno telátkům, pro které je jedině určeno. Pro vysoký obsah kaseinu těžko stravitené kravské mléko je určeno jen a jen pro telátka, které mají 4 žaludky, narozdíl od nás lidí. My máme jen jeden a navíc určený a přizpůsobený pouze na lehce stravitelné mateřské mléko. Mateřské mléko je pro naše děti, kravské mléko pro telátka. Možná chyba proč si myslíme, že bylo pro nás tak nepostradatelné a zdravé je ten, že naši vědci si to mysleli a přišli s tím na trh. A tak začal koloběh a reklama, že bez mléka nemůžeme mít zdravé kosti, vápník atd. Až ted se pomalu zjištuje, že tomu tak není, ba naopak, že výživné látky v nich neumíme vstřebat. Obě mléka jsou určena pro kojence. Nepleťme si tyto různé tekutiny, které mají za úkol plnit metabolické a vyživující potřeby pro dva úplně rozdílné živočistné druhy!!!

To vysvětluje i fakt, proč pacienti v důchodovém věku trpící osteoporozou (řídnutím a rozpadáváním kostí). Musejí na příkaz lékaře denně povinně sníst několik jogurtů, tvarohů a jiných mléčných výrobků, aby do sebe rychle dostaly vápník. A proč tedy po několika týdnech takové nadměrné konzumace mléka mají stejnou hladinu Vápníku jako před konzumací?

Převzato:

http://bod-zlomu.blogspot.cz/

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *